Пошук

Погода в Полтаві

Відбувся пленум комітету Полтавської обласної організації Профспілки

 

07.05.2024

         02 травня 2024 року в онлайн форматі відбувся ІХ пленум обласного комітету Профспілки.

         Розглянуті питання стосувалися роботи обкому та виборних органів профорганізацій за період після ХХІ конференції Полтавської обласної Профспілки.

Голова комітету Григорій Шумейко наголосив, що впродовж 4-х років обласна Профспілка приділяла особливу увагу зміцненню організаційної єдності, забезпеченню громадського контролю за дотриманням трудових прав і гарантій працівників та сприяла обороноздатності держави. Виконуючи статутні зобов’язання спілчани пройшли іспити на міцність і випробування пандемією COVID, наслідками децентралізації місцевого самоврядування та втіленням реформ в екстремальних воєнних умовах. Нинішнього року в обласній організації, відповідно до Постанови ЦК Профспілки від 18.04.2024 «Про проведення звітно-виборної кампанії в організаційних ланках Профспілки», розпочалася підготовка до проведення звітів і виборів в первинних профспілкових організаціях.

В.о. заступника голови Любов Нерозя презентувала підсумки діяльності обласного комітету та виборних органів територіальних організацій з основних напрямків діяльності за 2019-2024 р.р.

             В обговоренні взяли участь: голова Кременчуцької міської організації Профспілки – Олена Гребенюк, голова Територіальної організації Профспілки у Глобинській міській ТГ – Любов Качмар та голова Територіальної організації Профспілки у Карлівській міській, Ланнівській та Мартинівській сільських ТГ.

Члени комітету прийняли постанови про подальші дії обласної організації Профспілки в сучасних умовах.