Погода в Полтаві

18 вересня відбулася нарада голів профспілкових організацій

22.09.2024-1

     Третій навчальний рік поспіль, обласний комітет та його організаційні ланки продовжують роботу щодо реалізації свого головного завдання – здійснення захисту трудових,  соціально-економічних прав та інтересів членів Профспілки в умовах воєнного стану та реформування галузі.

Основна увага була зосереджена на питаннях:

  •          Про діяльність профспілкових виборних органів в умовах оптимізації мережі та проведення звітів і виборів в первинних осередках.
  •          Про соціально – економічний стан, матеріальне забезпечення працівників і пов’язані з цим дії Профспілки та сприяння підвищенню кваліфікаційного рівня педпрацівників за новим Положенням про атестацію педагогічних працівників.
  •          Про відпустки без збереження заробітної плати

     Голова обласної організації Григорій Шумейко ознайомив з основними діями Профспілки, спрямованими на захист гарантій освітян щодо безпечних умов праці та стабільної і справедливої заробітної в нинішніх умовах.

Любов Нерозя – завідувачка відділом з організаційної роботи обласного комітету проаналізувала діяльність профспілкових виборних органів в умовах оптимізації мережі навчальних закладів та реорганізації первинних осередків, зупинилася на питаннях проведення звітів і виборів в профорганізаціях.

     Про соціально – економічний стан, матеріальне забезпечення працівників і пов’язані з цим дії Профспілки та сприяння підвищенню кваліфікаційного рівня педпрацівників за новим Положенням про атестацію педагогічних працівників проінформувала   Світлана Михайлик.

   Наталія Ковтун – головний фахівець з правових питань розповіла про порядок надання відпусток без збереження заробітної плати.