Пошук

Погода в Полтаві

30 січня відбулося засідання президії комітету обласної Профспілки

     На порядок денний були винесені питання про підсумки роботи з основних напрямків статутної діяльності за 2023 рік, зокрема:

     про стан та динаміку профспілкового членства і мережу організаційних ланок обласної організації Профспілки; про виконання профспілкового бюджету за 2023 рік та проект бюджету на 2024 рік; про роботу щодо розгляду заяв, скарг, усних звернень, які надійшли до обласного комітету; про планування основних заходів на поточне півріччя, тощо.

     Члени президії проаналізували проблеми та визначили напрями подальшої діяльності територіальних та первинних профорганізацій у воєнний час.

     Прийняті рішення стосувалися посилення мотиваційного напрямку роботи виборних органів, створення сприятливого середовища, а, також, адаптації спілчан до сучасних вимог та викликів. Підкреслили необхідність широкої участі всіх зацікавлених сторін у формуванні та обговоренні законодавчих змін.

     Засідання відзначилося продуктивним обміном думок та пропозиціями, спрямованими на підтримку розвитку профспілкового, конструктивного вкладу у вирішення ключових освітянських завдань.

     Ухвалені відповідні постанови будуть надіслані організаційним ланкам Профспілки для виконання і керівництва в роботі.