Погода в Полтаві

Пісенний фестиваль аматорського мистецтва.


    За організаційною участю  Департаменту освіти і науки облдержадміністрації, фінансової підтримки обкому Профспілки та міськ(рай)комів у заході взяли участь представники самодіяльних художніх колективів установ і закладів освіти з 25 районів і міст області, з  2-х профліцеїв, обласного центру технічної творчості та обласного центру естетичного виховання учнівської молоді.
    Фестиваль  засвідчив позитивні зміни у духовному розвитку працівників освіти, підтримці молоді та аматорського мистецтва.
    Журі визначили переможців конкурсу, а обком Профспілки нагородив їх дипломами та грошовими преміями.
    Володарями Гран-Прі стали: дует у складі Миколи Слюсаря та Анатолія Орла з Кременчуцького району, Юрій Кибкало – з Лохвицького району.
    Дипломами I ступеню нагороджені: інструментальний ансамбль працівників обласного центру естетичного виховання  учнівської молоді, Галина Гальченко з  міста Горішні Плавні, троїсті музики у складі: Олександра Ковтуна, Миколи Курила, Миколи Мазура з Глобинського району.
    Дипломами II ступеню нагороджені: Ірина Галаган  з міста Полтави, Павло Лаврик з Чорнухинського району, ансамбль «Дивоцвіт» з Великобагачанського району, Іванна Гаджега з Глобинського району.
    Дипломами III ступеню нагороджені:
Вікторія Левченко з Новосанжарського району,  вокальне тріо у складі: Лілії Черненко, Ніни Слинько, Валентини Лень з Оржицького району, Наталія Устименко з Чутівського району, Сергій Совин з Карлівського району, Вікторія Тур з Машівського району.
    Члени організаційного комітету і журі вважають, що результати обласного пісенного фестивалю аматорського мистецтва свідчать про доцільність  проведення таких фестивалів та необхідність подальшого  посилення уваги профспілкових комітетів до питань збереження і розвитку народної творчості, як одного із важливих напрямків задоволення духовних потреб працівників освіти, членів їх сімей, молоді.

amator1 amator1 amator1 amator1
amator1 amator1 amator1 amator1
amator1 amator1 amator1 amator1
amator1 amator1 amator1 amator1