Погода в Полтаві

ХХ Полтавська обласна конференція Профспілки працівників освіти і науки України.


     Голова обласної організації Шумейко Г.І. у своїй доповіді прозвітував про роботу обласного комітету Профспілки за п'ятирічний термін. Він відзначив, що обком та територіальні профспілкові органи у непростий для країни час вживали всі можливі заходи щодо захисту соціально – економічних прав та інтересів спілчан. Наполеглива співпраця з органами влади  сприяла щорічному збільшенню обсягів видатків на освіту, дотриманню встановлених гарантій в оплаті праці, зайнятості, побутовому й пенсійному забезпеченні.
     Голова обласної ради профспілок Вернигора Л.М. акцентував увагу учасників конференції  на необхідності переосмислення місця профспілок у сучасних умовах:  об'єднанню, котрому за визначенням належить бути в конструктивній опозиції до влади, не пристало входити до різного роду «громадських рад» і ділити з владою відповідальність за антисоціальні, а інколи й антинародні  рішення.
     Делегати конференції визнали роботу обкому Профспілки працівників освіти і науки України «задовільною». Прийняли постанову, в якій визначили основні завдання організаційних ланок на перспективу.
     Головою Полтавської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України на новий термін обраний Шумейко Григорій Іванович, заступником – Скиба Наталія Василівна.

konf4 konf3 konf2 konf1