Погода в Полтаві

20 грудня 2023 року відбувся пленум комітету Полтавської обласної організації Профспілки

     Пленум пройшов в конструктивній та діловій атмосфері. В розширеному засіданні взяли участь 62 учасники від територіальних та первинних організацій обласної Профспілки. Розглянуті питання стосувалися роботи обласної організації Профспілки та її організаційних ланок в період дії воєнного стану та реформування галузі. Голова комітету Григорій Шумейко зазначив, що перебуваючи у затяжній демографічній кризі, стані війни і одночасно реформуванні галузі, профактиви докладають значних зусиль в організації основних напрямків внутріспілкової діяльності: відстоюванні належного рівня оплати праці, забезпечення правозахисних заходів, проведення профнавчань та мотивації спілчан до єдності в одну профспілкову родину з основною метою, - наблизити Перемогу!

    Любов Нерозя, в.о. заступника голови, проаналізувала діяльність виборних органів територіальних організацій щодо колективно-договірних відносин з органами управління освітою на основі укладених угод. Наголосила на посиленні уваги профактивів до процесу формування освітньої мережі в громадах, зупинилася на питанні майбутньої звітно – виборної кампанії.

     Світлана Михайлик підсумувала результати фінансового забезпечення освітньої галузі в громадах області за поточний рік та ознайомила з видатками бюджету на 2024 рік.

    В обговоренні питань взяли участь: голова Кобеляцької міської організації Профспілки - Зінченко І.М., голова Територіальної організації Профспілки у Коломацькій СТГ - Карнаух О.П. та голова профбюро факультету технологій і дизайну Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка - Алла Козленко.

     Члени комітету прийняли постанову про подальші дії обласної організації в сучасних умовах та завдання профактивів в найближчий період.

     Рухаємося далі, - вперед, до нашої спільної Перемоги!