Пошук

Погода в Полтаві

Дії Профспілки та захист спілчан у сучасних економічно-соціальних умовах.


    Висвітлюючи питання голова обкому повідомив, що на Полтавщині створено 14 об’єднаних громад, до їх складу увійшло 108 загальноосвітніх, дошкільних навчальних закладів та навчально-виховних комплексів.  Але проведення адміністративно-територіальної реформи без чіткої законодавчої бази  викликає труднощі у питаннях співпраці з  новоствореними органами управління у громадах, пріоритету збереження та розвитку установ, закладів освіти, їх фінансування, своєчасної та у повному обсязі оплати праці освітян.
    В роботі пленуму взяла участь заступник Департаменту освіти і науки з фінансової та кадрової роботи Анна Галушко.
    Мережа навчальних закладів та чисельність працівників у них сьогодні залишається стабільною.
Голови  райкомів Профспілки з Кременчуцького, Хороьського, Шишацького районів (Анна Чумак,  Інна Рябухіна, Олександр Чернобель)  доповнили виступ Григорія Шумейка та поділились досвідом  роботи в умовах децентралізації.
    Головний спеціаліст з правових питань Марина Олефіренко  ознайомила членів пленуму з матеріалами методички «Об’єднані територіальні громади і Профспілка»,  відповіла на запитання.
    На завершення роботи було розглянуто ряд внутрішньоспілкових питань та прийнято відповідні постанови для їх координації та виконання.

plen01 plen02 plen03 plen04
plen05 plen06 plen07 plen08