Погода в Полтаві

Головне завдання Профспілки – забезпечення трудових і соціально-економічних прав та інтересів членів профспілки в сучасних умовах.

27 квітня 2017 року відбувся Vпленум обласного комітету Профспілки працівників освіти і науки України. У роботі заходу взяли участь голова обкому Профспілки Григорій Шумейко, заступник голови, члени обкому Профспілки Ольга Неділько – провідний спеціаліст, аудитор Комунальної установи, «Центру фінансово-статистичного аналізу та матеріально-технічного забезпечення освітніх закладів»  Полтавської обласної ради.
    На порядок денний було винесено питання щодо роботи обласної профспілкової організації з представництва, захисту та фінансового забезпечення трудових і соціально-економічних прав та інтересів членів профспілки в сучасних умовах. Доповідь з питання виголосила заступник голови обкому Профспілки Наталія Скиба. Вона проаналізувала стан фінансування освіти в області, звернула увагу на нові підходи до стипендіального забезпечення, які призвели до значного звуження кола стипендіатів.
    Відзначила, що зараз організації доводиться працювати в умовах широкомасштабних змін у трудовому  законодавстві, в системі оплати праці, нарахування мінімальної заробітної плати, прожиткового мінімуму, стипендій, реформування освіти,  у час утворення ОТГ та їх фінансової самостійності. Тому перед профспілковими організаціями постають нові завдання – удосконалення форм і методів роботи з соціально-економічного захисту членів профспілки.
    Активне обговорення питань порядку денного, виступи з місць та кількість пропозицій вкотре довели, що наші профспілкові лідери мають активну громадську позицію, вболівають  за сьогодення та майбутнє організації і освіти в цілому

ple1 ple2 ple3
ple5 ple4