Погода в Полтаві

Всесвітній день охорони праці

zahodi  Готуємося до відзначення Всесвітнього дня охорони праці  - 2017: вивчаємо девіз, знайомимося з планом заходів та читаємо офіційне звернення організаційного комітету з підготовки та проведення у 2017 році заходів з нагоди Дня охорони праці в Україні.
Міжнародна організація праці визначилася із темою цьогорічного Всесвітнього дня охорони праці. У 2017 році він відзначатиметься під гаслом: «Оптимізація збору та використання даних з охорони праці».
  За інформацією Міжнародної організації праці, оптимізація збору достовірних даних вкрай важлива для визначення пріоритетів та удосконалення профілактичних програм, що реалізуються як на національному рівні, так і на робочих місцях. Крім цього, уніфікація національних систем реєстрації і повідомлення дозволить проводити в профілактичних цілях збір і аналіз даних в глобальному масштабі і тим самим мати більш точне уявлення про прогрес, досягнутий у цій галузі.
  Оскільки дані про нещасні випадки і захворювання, пов’язані з трудовою діяльністю, мають важливе значення для їх профілактики, існує нагальна необхідність удосконалення систем реєстрації і повідомлення, а також збору і аналізу на національному рівні даних з охорони праці. Це дозволить отримати більш надійні показники ефективності національних систем охорони праці та визначити, які проблеми, пов’язані з охороною праці, в першу чергу вимагають виділення відповідних ресурсів.
ДЕТАЛЬНО…
Звернення організаційного комітету з підготовки та проведення у 2017 році заходів з нагоди Дня охорони праці в Україні.
План заходів із відзначення Дня охорони праці в Україні у 2017 році.