Погода в Полтаві

Полтава-Тернопіль: обмінюємося досвідом.

    svidokПротягом 21-23 травня в освітніх закладах нашої області перебували колеги - голови районних та первинних профспілкових організацій працівників освіти і науки Тернопільщини. На базі Полтавського національного технічного універси- тету імені Ю.Кондратюка відбувся спільний семінар профспілкового активу обох областей на тему: «Удосконалення роботи виборних органів профспілкових організацій». Голова Полтавського обкому Профспілки Г.І.Шумейко познайомив гостей з особливостями профспілкового руху на Полтавщині. Було розглянуто питання організації оздоровлення членів профспілки та їх родин, організації внутріспілкової роботи, використання сучасних засобів інформаційних технологій, зокрема створення і використання ВЕБ – сайтів в профспілковій роботі. Про роботу ради Тернопільської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки проінформував голова  О.Я.Равлик.
    У рамках семінару учасники відвідали заклади освіти області. Крім ділових зустрічей та спілкування, гостям з Тернопільщини було запропоновано цікаву культурну програму. Отримавши від поїздки на Полтавщину неповторні враження, усі залишилися задоволені якісною організацією семінару, в якому було досягнуто прекрасного балансу роботи та відпочинку.
    Обмінявшись досвідом роботи та поділившись враженнями від семінару, спілчани виразили сподівання, що співпраця Полтавської та Тернопільської організацій Профспілки продовжиться й у майбутньому та домовилися про наступну зустріч вже на Тернопільщині.