Пошук

Погода в Полтаві

V пленум обкомуПрофспілки працівників освіти і науки України  

   25 квітня 2012 року у будинку обласної ради профспілок відбувся V пленум обкому Профспілки працівників освіти і науки України. На порядок денний було винесено питання - про стан виконання угоди на 2011 – 2015 роки між Головним управлінням освіти і науки ОДА та обласним комітетом Профспілки працівників освіти і науки за період з квітня 2011 року по квітень 2012 року.
    В роботі пленуму взяв участь Бардаченко Анатолій Іванович – начальник відділу загальної середньої освіти та професійно-технічної освіти Головного управління освіти і науки ОДА.
Доповідь від профспілкової сторони представила заступник голови обкому Профспілки Скиба Наталія Василівна, від Головного управління Бардаченко Анатолій Іванович.
    В обговоренні активну участь взяли: Бажан А.Т.. – голова Кобеляцького райкому Профспілки, Артюшенко П.П. – голова профкому педагогічного національного університету імені В.Г.Короленка, Мистюк І.Г. – провідний спеціаліст з охорони праці обкому Профспілки, Кравченко О.М. – директор Оржицької ЗОШ I-III ст. Полтавської області.
Підводячи риску під виступами і дискусіями учасники пленуму прийняти Постанову. Докладніше.