Пошук

Погода в Полтаві

Творімо фотолітопис профспілкового руху разом!

foto      Президія ФПУ прийняла рішення про проведення у жовтні – листопаді 2012 року фотоконкурсу на тему: «За гідне життя людини праці!».

Конкурс Проводиться з метою широкого висвітлення професійної діяльності працівників різних спеціальностей і вікових категорій, пропагування безпечних і здорових умов праці та діяльності профспілок, спрямованої на захист конституційних прав та свобод членів профспілок.

Наголошуємо, 20 листопада – це крайній строк, коли представники трудових колективів, профспілкові працівники та активісти можуть надіслати свої роботи в електронному вигляді за адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду (Інформаційно-аналітичний центр ФПУ) або Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду (Прес-служба Профспілки).

Відповідно до умов конкурсу переможці відзначаються Подякою Голови ФПУ та грошовими винагородами:

I місце – одна премія 1500 гривень;
II місце – одна премія 1000 гривень;
III місце – дві премії по 500 гривень.

Запрошуємо до активної участі у фотоконкурсі! Чекаємо ваших робіт і бажаємо творчого натхнення у такій корисній справі, як фотолітопис історії профспілкового руху!

Завантажити Положення про фотоконкурс

Прес-служба Профспілки працівників освіти і науки України